ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT



Az Adatvédelmi és Adatkezelési szabályzat célja, hogy a tiszafeszt.hu weboldalt üzemeltető főszervező, programszervező:
Tőserdőért Alapítvány
6035 Lakitelek, Széchenyi krt. 48.
Adószám: 18356100-1-03
Bank: Fókusz Takarék: 52000018-15100230
Pk. 61014/1999/
Nyilvántartási szám: 03-01-0000871
Galgóczy Zsolt, rendezvényszervező
Email: info@tiszafeszt.hu 
Telefonszám: +36 30 370-70-60

és Társszervező, tulajdonos:
Hírös Városunk és Térségének Hagyományaiért Alapítvány
Postacím: 6065 Lakitelek, Széchenyi krt. 48.
Adószám:18020539-1-03
Bank: K&H Bank: 10402506-50526567-82681003
számára hozzáférhetővé vált személyes adatok kezelésére vonatkozó elveket, szabályokat meghatározza.

Weboldal használata, cookie policy
A tiszafeszt.hu weboldal regisztráció és személyes adat megadása nélkül szabadon látogatható mindenki számára. Az internetes látogatás során a holnapon alkalmazott technológia bizonyos adatokat (pl. IP-cím, böngésző típusa, belépés napja és ideje) úgynevezett "cookie"-kat (magyarul: sütiket) használ - amelyek segítenek fokozni a felhasználói élményt és megérteni, hogy mely infomációk és hirdetések a legérdekesebbek, leghasznosabbak az oldalra látogatók számára.

Az így szerzett statisztikai adatokat a webtárhely szolgáltatója:
Webonic Kft. - 8000 Székesfehérvár, Budai út 9-11.
https://webonic.hu
support@webonic.hu
Cégjegyzékszám: 07-09-025725
Adószám: 25138205-2-07
Közösségi adószám: HU25138205
Székhely: 8000 Székesfehérvár, Budai út 9-11.
Az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-91865/2015.

és a webtárhely kezelője:
Joe Production Bt. - 2750 Nagykőrös, Kecskeméti út 75.
https://joepro.hu
joepro@joepro.hu
Adószám: 22552055-1-13
Cégjegyzék szám: 13-06-061410
kezeli.

A https://tiszafeszt.hu oldal használatával beleegyezel a sütik használatába és az Adatvédelmi nyilatkozat vonatkozó részeit is elfogadod. Ez a nyilatkozat vonatkozik minden olyan webhelyre vagy harmadik fél (bármely social media) platformján található, a tiszafeszt.hu-hoz kapcsolódó oldalra és alkalmazásra, amelyeket a Tőserdőért Alapítvány által vagy nevében működtetett weboldalakon vagy harmadik fél platformjain (a továbbiakban: "weboldalaink") keresztül értek el vagy használtak. Ha nem egyezel bele a sütik ilyen módon történő használatába, a böngésződben le kell tiltanod az általunk használt sütiket vagy el kell kerülnöd a weboldalainkat.

Adatok kezelése, módosítása és törlése

A Tőserdőért Alapítvány fokozott körültekintéssel jár el a személyes adatok kezelése és védelme során, a szabályos kezelést megfelelő technikai eszközök és szervezési intézkedések, belső szabályzatok alkalmazásával biztosítja. A személyes adatokat csak addig tároljuk, amíg a felhasználó által engedélyezett felhasználás érdekében arra szükség van, ha jogszabály arról másképpen nem rendelkezik. A hozzájáruláson alapuló adatkezelésen kívül csak olyan esetekben kezelünk, illetve továbbítunk személyes adatokat, amikor erre jogszabály kötelez. A rendelkezésünkre bocsátott személyes adatokat - a fentiekben felsorolt adatkezelők/adatfeldolgozók kivételével - csak az érintett előzetes és kifejezett írásbeli hozzájárulása esetén továbbítjuk harmadik személyek részére.

Jogszabályi alapok
• az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény;
• az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet);
• a gazdasági reklámtevékenységről szóló 2008. évi XLVIII. törvény;
• az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény.
• az adatkezeléssel kapcsolatos jogokat egyebekben az 2011. évi CXII. tv. tartalmazza.

Jogorvoslati lehetőségek
Ha úgy véled, hogy jogosulatlanul kezeljük személyes adataid, a fenti elérhetőségeken írásban tiltakozhatsz az adatkezelés ellen. A tiltakozásod - az adataid kezelésének felfüggesztése mellett - haladéktalanul, de legkésőbb a kérelem kézhezvételét követő 15 napon belül megvizsgáljuk és az eredményről írásban tájékoztatunk.

Ha a határidőt elmulasztjuk vagy nem teszünk eleget a kérelemben foglaltaknak, jogorvoslatért a lakóhelyed/tartózkodási helyed szerint illetékes Törvényszékhez fordulhatsz vagy vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál (NAIH).

Elérhetőség
Amennyiben az adatbiztonsággal, adatvédelemmel kapcsolatosan bármilyen észrevételed, kérdésed, vagy javaslatod van:
Tőserdőért Alapítvány

Galgóczy Zsolt kuratóriumi elnök, programszervező
H-6065 Lakitelek, Széchenyi krt. 48.
E-mail: info@tiszafeszt.hu

Tájékoztatás a Cookie adatkezelésről

 

Mi a süti (ún. „Cookie”)?
A süti (ún. „cookie”, továbbiakban: „Süti”) olyan adatcsomag, amelyet a megtekintett weboldalak helyeznek el a számítógépedre. A Sütik számos funkcióval rendelkeznek, így többek között a felhasználók által megjelölt preferenciák és információk, felhasználói szokások eltárolására szolgálnak. A Sütik információt gyűjtenek, megjegyzik a felhasználói beállításokat, ez által lehetőséget adnak a felhasználói élmény növelésére. A Süti használatát a böngészőn belül bármikor beállíthatod, amelynek módja a böngésző Súgó részében fellelhető.

A Sütik lehetnek „állandó” vagy „ideiglenes” Sütik. Az állandó Sütit a böngésző egy meghatározott időpontig tárolja, feltéve, hogy azt a felhasználó korábban nem törli, az ideiglenes Sütiket azonban a böngésző nem tárolja, az a böngésző bezárásával automatikusan törlődnek.

Miért használunk Sütiket?

Weboldalunk Sütiket használ, amelynek célja, a látogató beállításainak, használati szokásainak (pl. honlapon töltött idő) rögzítésével az oldalon való navigáció, és ezáltal a honlap használatának megkönnyítése, weboldalunk fejlesztése, a felhasználói élmény növelése.
A Sütikkel weboldalunk nem gyűjt és nem tárol személyes azonosításra alkalmas adatokat. Így ezek a sütik nem tudnak személy szerint beazonosítani.

A Sütik segítségével milyen adatokat kezelünk?
A Sütik a felhasználók számítógépeinek IP címeit, egyéb, személyes adatnak nem minősülő adatait rögzíthetik. Ezeket az adatokat kizárólag a honlappal kapcsolatos elemzésre, a honlap biztonságos működésének az ellenőrzésére használja fel. A honlapon használt Sütik személy szerinti beazonosításra alkalmas információt nem tárolnak. A böngészőben lehetőség van megtiltani a Sütik tárolását.

A szolgáltatás nyújtásához nélkülözhetetlen munkamenet Sütik
A munkamenet Sütik a weboldal böngészéséhez, a funkciók használatához szükségesek, többek között lehetővé teszik a látogató által adott oldalon, funkcióban vagy szolgáltatásban végzett műveletek megjegyzését. A munkamenet sütik alkalmazása nélkül a honlap zökkenőmentes használata nem garantálható. Érvényességi idejük az adott látogatás időtartamára terjed ki, a sütik a munkamenet végén vagy a böngésző bezárásával automatikusan törlődnek.
A honlap megfelelő munkamenetének biztosítása a 2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről 13/A. § (3) bekezdésében foglaltaknak megfelelően történik.

Használatot támogató Sütik
Ezek a Sütik lehetővé teszik, hogy honlapunk megjegyezze, hogy milyen működési módot választottál annak érdekében, hogy a következő látogatás alkalmával ne kelljen újból megadni. A preferenciákat tároló sütikben lévő információk nélkül honlapunk kevésbé gördülékenyen ugyan, de működhet.

Teljesítményt biztosító Sütik
Ezeket a Sütiket többek között arra használjuk, hogy tisztában legyünk azzal, hogy látogatóink melyik oldalainkat keresik fel, hogyan és milyen rendszerességgel használják oldalainkat, milyen hosszú ideig tartózkodtak egy adott oldalon. A Google Analytics Sütikkel kapcsolatos további tudnivalók érdekében kérjük, itt tájékozódjon. (pl. Google AdWords Conversion Tracking).

Funkcionális Sütik
Ezen Sütik segítségével a felületeken végzett műveletek megjegyzésre kerülnek szolgáltatásaink színvonalának növelése érdekében.

Célzó és hirdetési Sütik
Ezeknek a Sütiknek a felhasználási célja, hogy felhasználói csoportokat képezve releváns hirdetéseket és tartalmakat lehessen megjeleníteni. Ezeket a Sütiket a gépeden tárolja a rendszer. A Sütik személyek azonosítására nem alkalmasak.

Maximális biztonság
Weboldalunk a Sütik engedélyezése esetén sem jegyez meg semmilyen azonosítót vagy jelszót.

Sütik engedélyezése és tiltása
Alapbeállításként minden böngésző engedi a Sütik használatát. Amennyiben nem kívánod a Sütik használatát engedélyezni, vagy törölni akarod a weboldalunkról származó Sütiket, ezt személyre szabottan megteheted a böngésző beállításaiban.

Felhívjuk szíves figyelmed, hogy a Sütik letiltása esetében előfordulhat, hogy a honlap, illetve valamely tartalom vagy a honlapon elérhető szolgáltatások nem, vagy csak korlátozott formában érhetőek el.

 

Még nap van hátra a rendezvényig!

Copyright © 1996-2020. Tőserdőért Alapítvány | All Rights Reserved. | hosting by: webonic | made by: joepro.hu