Jelentkezés a szépségversenyre
Az új EU adatvédelmi szabályozásnak (GDPR) megfelelően 2018.05.25-i hatállyal frissítettük az adatvédelmi szabályzatunkat, ennek megfelelően kezeljük és a rendezvényt követő két héten belül töröljük, megsemmisítjük a Tőserdő Szépe rendezvény kapcsán birtokunkba jutott személyes adatokat.

Tisztelt Nevezők, Versenyzők!

2024. évi szépségverseny nevezéssel és a versennyel kapcsolatos információk. 2024. július 16. keddig lehet jelentkezni a Királynő 2024. XXV. Tőserdő Szépe szépségversenyre. Az idei szépségversenyünk 2024. július 20-án szombaton (gyermek és felnőtt) kerül megrendezésre. A szépségverseny szervezése lebonyolítása erkölcsileg tiszta és nagy figyelmet igénylő feladat. A szépségversenyről az alábbi információkat érdemes tudni.
 
Nevezési határidő: 202. július 16. kedd 

A gyermek 4-12 éves korig szülői hozzájárulással, aláírással lehet nevezni (csak alkalmi ruhás fellépés lesz a kicsiknek). A gyermek versenyzőknek koreográfia gyakorlat július 20. szombat 15 óra. Minden versenyző kap koreográfia képzést, így mindenki rendelkezik a megjelenéshez szükséges alap rutinnal. Az a nevező, aki nem érkezik időben a koreográfia képzésre a szervezők kizárhatják. Továbbá az a nevező, akinek megjelenése, külleme és magatartása nem megfelelő kizárható a versenyből. A nevezési lapot és a nevezési díjat postán is el lehet küldeni 2024. július 16-ig, Galgóczy Zsolt, 6000 Kecskemét, Vadkörte u. 31. A nevezővel 1 fő /szülői kíséret/ díjtalanul jöhet be a versenyre, illetve a fesztiválra.

Az induló (16 éves kor felett) hölgyek részére július 20-ra rendeltünk kozmetikusokat (AVON és fodrászt, így igazítást tudnak végezni a helyszínen. Tehát célszerű saját sminkkel és frizurával megjelenni, de a helyszínen lehet sminket és frizuraigazítást kérni. A 16 év feletti versenyzők lehetőleg hajcsatot, kendőt (tanga nem lehet) továbbá az alkalmi ruhás versenyhez eredményhirdetéshez alkalmi ruhát hozzanak. Szombaton, a helyszínen nagyszínpadnál reggel 9h-kor lesz a gyülekező majd minden versenyző kap koreográfia képzést (ide még nem kell kiöltözni csak a versenyen használni kívánt cipőt fontos hozni), így mindenki rendelkezik a szükséges alap rutinnal. Szünet a koreográfus döntése szerint előreláthatólag 12h-16h között lesz. Beszédet a színpadon nem kell mondani, mert a műsorvezető felolvassa a versenyző rajtszámát, nevét és hobbiját.A nevezési lapot kérjük mielőbb visszaküldeni a létszám miatt. Míg a versenyzők az öltözőben a színpad mögött készülnek addig a színpadon sztárvendégek lépnek fel. Első fellépés fürdőruhában történik. Koreográfus Kovács Sándor (Silver Step tánciskola vezetője).

Nevezési díj gyermek és felnőtt osztályban 4.000 Ft melyet a nevezési lappal együtt borítékban postán kérjük elküldeni. A nevező kísérője 1 fő díjtalanul jöhet be a fesztiválra. Az eredményhirdetésen alkalmi ruhában zajlik a felvonulás és ekkor a versenyzők, átveszik a jutalmakat-ajándékokat felajánlásokat a szponzoroktól. Évről évre nagyobb érdeklődés van a szépségversenyre, ezért kérem a nevezési lapot, a nevezési díjat mielőbb küldjék el az alábbi postacímre. Remélem sikerült mindent leírnom, ha mégsem a továbbiakban bármikor állok rendelkezésre. Maradok tisztelettel:
Galgóczy Zsolt 
Posta cím: 6000 Kecskemét, Vadkörte u. 31. 
info@tiszafeszt.hu
Még nap van hátra a rendezvényig!

Copyright © 1996-2024. Tőserdőért Alapítvány | All Rights Reserved. | hosting by: webonic | made by: joepro.hu